Cum să faci cele mai bune poze pentru instagram / facebook – Cu telefonul tău mobil!

Allview Soul X6 Xtreme
Allview Soul X6 Xtreme

Cum să faci cele mai bune poze pentru instagram / facebook – Cu telefonul tău mobil!

Da exact cu telefonul tău mobil și câteva trucuri tehnice pe care ți le voi împărtăși aici poți să realizezi poze pentru instagram și facebook cu care sa uimești în mod plăcut urmăritorii tăi!

Primul pas este să setezi telefonul mobil:

  1. Ați făcut vreodată o fotografie cu un cer luminos, doar pentru a realiza mai târziu că jumătate din ea este supraexpusă? Telefoanele mobile au tendința de a arunca porțiuni ale fotografiei dvs. în mod natural, rezultând zone supraevaluate. Dar există un truc pentru a remedia acest lucru: subexpunerea fotografiei. Este mai bine să aveți o fotografie ușor sub-expusă, pe care să o puteți lumina cu editarea, în loc să stricați întreaga fotografie cu supraexpunere. Exemplul unui telefon românesc care este excelent din punct de vedere calitate preț este Allview Soul X6 Xtreme 
  2. HDR (High Dynamic Range) este greu de obținut și poate face o imagine să pară nefirească și exagerată.
    În esență, funcția are multe expuneri diferite ale aceleiași fotografii și le pune împreună într-o singură fotografie, astfel încât să aveți tone de detalii.
    Păstrați-l simplu, mai puțin este mai mult când vine vorba de a face fotografii bune pe Instagram sau Facebook.

Focus pe elementul principal

Majoritatea Smartphone-urilor îți permit să focusezi subiectul. Se poate atinge ecranul  iar acest lucru e foarte bun atunci când încerci să mărești adâncimea câmpului vizual. Cu cât ești mai aproape de subiect, cu atât vei obține o adâncime a câmpului mai mare atunci când focusezi. Cu alte cuvinte vei avea un background blurat, în vreme ce subiectul îți va rămâne excelent conturat.

Lumina naturală

Cele mai bune fotografii se obțin când lumina naturală pica direct pe subiect și creste exponențial calitatea cu cât ea vine din spatele camerei (fotograful va sta cu spatele la sursa de iluminare)!

Zoom -ul INAMICUL nr.1 al unei poze reușite!

Evită să mărești imaginea. Când este vorba de a face fotografii, evită cu orice preț utilizarea funcției zoom.

Stabilitatea asigură succesul

Nimeni nu va da like unei fotografii neclare. Din păcate, acest lucru tinde să se întâmple atunci când faci o fotografie cu telefonul. Ce ai zice dacă ai investi într-un mini trepied portabil?

Un alt sfat este să apelezi la butonul de volum, care funcționează ca buton al obturatorului.

Înpărtășește cu prietenii tăi:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


68 + = 75